avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 685 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... De ce cod CAEN mai este nevoie?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

De ce cod CAEN mai este nevoie?

O sa deschid un PFA cu cod CAEN 7420 Activitati fotografice, fiind fotograf/videograf la diferite evenimente. Voi colabora cu o firma care imi va face factura pe PFA, insa am nevoie de un cod CAEN, care imi permite sa vand mai departe albumele foto si accesoriile la un pret care contine si adaosul meu.
La sediul social nu se vor desfasura activitati, si voi avea casa de marcat portabila.

Multumesc anticipat pentru raspuns.
Ultima modificare: Vineri, 9 August 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:35, 9 August 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Poate va ajuta codul CAEN 4762 Comert cu amanuntul al ziarelor si articolelor de papetarie, în magazine specializate. Intrebati mai bine si la registrul comertului cand depuneti actele.
Deci veti avea o activitate de prestari servicii si una de comert.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen obiect de activitate strelitia strelitia Pentru un magazin de birotica si papetarie precum si servicii de printare, laminare, legatorie, indosariere etc. Ce cod CAEN pot trece ca obiect de activitate? (vezi toată discuția)
Buna ziua. va rog mult sa mă ajutați cu niste răspunsuri daca ... Creepycat Creepycat Buna ziua. Va rog mult sa mă ajutați cu niste răspunsuri daca aveți timp. Am de câțiva ani o firma înființată cu ajutorul unui cabinet de avocatura. ... (vezi toată discuția)
Taxa import accesorii gsm china george_passat george_passat Sunt administratorul unei societati de tip SRL cu activitati de fotocopiere si acte auto. In actul constitutiv este trecut tot Codul CAEN. Pe certificatul ... (vezi toată discuția)