avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 799 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Prima Activare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Prima Activare

Mentionez ca sunt Administatorul unui Srl si doresc sa depun la Ajofm dosar pentru prima de activare , îndeplinesc toate condițiile pentru acesta prima in sensul ca nu am fost in relatie contractuala cu firma mea in ultimii 3 ani , nu am beneficiat niciodata de acesta prima , sediul firmei este la 50 km fata de domiciliul meu , iar eu fac zilnic drumul Sediu-Domiciliu . Mi se poate respinge dosarul pe motivul ca sunt Administratorul firmei la care lucrez pe functia de inspector ssm ? Am contractul bag de 7 zile , termen de depunere dosar 30 de zile .
Ultima modificare: Vineri, 9 August 2019
titus_steel, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:47, 10 August 2019
Legea nu distinge daca persoana respectiva trebuie sa fie angajata la o alta societate si nu la societatea proprie.
Ultima modificare: Sâmbătă, 10 August 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschidere sediu la domiciliu = taiere/refuzare subventii lucianGh4 lucianGh4 Buna ziua. Incerc sa deschid o intreprindere individuala pentru a activa in domeniul ridesharing(bolt,uber).. Ma lovesc de o problema ciudata(dupa parerea mea) ... (vezi toată discuția)
Respingere solicitare prima de relocare excelenta32 excelenta32 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea situatie. Mi-am gasit de munca in Brasov, la mai bine de 400 de km de localitatea in care am ... (vezi toată discuția)
Intocmire foaie de parcurs/ ordin de deplasare office@dis office@dis Bună ziua! În cazul în care se întocmește lunar foaie de parcurs pentru deplasările cu autotursimul companiei, trebuie întocmit și ordin de ... (vezi toată discuția)