avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 610 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Ce inseamna Magazine specializate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Ce inseamna Magazine specializate

Buna ziua,
Firma la care lucrez (mai precis Sucursala unei companii din SUA, nu SRL sau SA) ofera servicii de creare programe pe calculator. Intenționăm să importam și să comercializăm în țări EU și non-EU echipamente de telecomunicații (gateways, adaptoare WiFi).

1. Ce înseamnă, în contextul codurilor CAEN, sintagma Magazine specializate?
2. În cazul nostru, care nu vom avea un magazin fizic ci doar unul online, ce trebuie să adăugăm la obiectul de activitate, 4652 sau 4742?

Mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Cod caen necesar pentru import diverse produse MihaiTeo MihaiTeo Buna ziua, Am gasit multe discutii pe Google legate de acest subiect, insa nici una concludenta sau cu informatii actualizate. Am o firma si as dori sa ... (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala import si comert online teodor_russu teodor_russu Buna ziua. O intreprindere individuala poate desfasura activitati de import electronice si electrocasnice din state UE si non UE si comercializarea acestora ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de ajutor. cod caen sonnysv sonnysv Buna ziua. Detin o firma si doresc sa ii deschid o ramura noua de activitate si anume distributie de aparate si cartele reincarcare cartele prepay. si nu stiu ... (vezi toată discuția)