avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Am împrumutat cu 2.600 de euro un prieten care mă ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Am împrumutat cu 2.600 de euro un prieten care mă evită sau mă agresează verbal când îi cer banii înapoi. Poate să mă ajute cineva cu un sfat?

Buna seara! Am si eu o intrebare,daca ma puteti ajuta. Pe parcursul a unui an jumatate,am imprumutat un prieten cu o suma mare de bani,este vorba despre 2600 euro.A zis ca mi-i da inapoi ,insa nu am vazut nici un ban inapoi.Cum as putea sa ii recuperez,mai ales ca acum ma evita cand ii cer banii sau devine agresiv verbal.M-a si amenintat ca nu o sa imi mai dea nimic inapoi.Va rog sa imi spune-ti ce trebuie sa fac. Atat vreau sa stiu.Sunt disperata.
Ultima modificare: Vineri, 9 August 2019
Manuela Rășină, administrator
~ Conținut șters la cerere ~
As avea niste mesaje in care recunoaste ca l-am imprumutat si in care imi spune ca nu imi da banii, Sunt niste mesaje pe messenger si de pe numarul de telefon. Pot fi luate in considerare o dovada?In rest nu am alta proba.
~ Conținut șters la cerere ~
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara,
Cu toate datele, mesajele de care faceati vorbire, etc, mergeti la un avocat.
Va sfatuiesc sa il rugati sa transmita o notificare prin cabinetul lui.
Sper ca cel caruia i-ati imprumutat banii sa muste si sa raspunda ca nu-i da.
atunci va puteti adresa mai sigur instantei.
ATENTIE, sa nu treaca termenul de 3 ani de la data imprumutului caaaaaaaa. la revedere bani!
O sa incerc si la avocat, doar sa ii pot recupera..poate de aceea ma tot amana? Stie ca dupa 3 ani nu mai pot face nimic sa ii recuperez?

Alte discuții în legătură

Buna ziua! am imprumutat in data de 4 iulie 2021 ,un asa zis ... numelemeualex numelemeualex Buna ziua! Am imprumutat in data de 4 iulie 2021 ,un asa zis \"amic\" cu suma de 9 000 $ cash, fara a face vreun act in prealabil, urmand ca acesta sa imi ... (vezi toată discuția)
Informatii recuperare imprumut acordat Geo_t2007 Geo_t2007 Buna dimineata. Am si eu o problema: acum aprox 3 ani am imprumutat unui var suma de 2000 de euro,fara a incheia un contract scris, cu intelegerea verbala de a ... (vezi toată discuția)
Recuperare datorie yly67 yly67 Buna Ziua, Am si eu o intrebare cum pot sa-mi recuperez o datorie de 10.000 Euro, pe care i-am imprumutat unei persoane si care ma amana de 8 luni de zile. ... (vezi toată discuția)