avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1520 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizatie de transport marfa
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizatie de transport marfa

M-ar interesa si pe mine daca este nevoie de autorizatie pentru transport marfa produse alimentare neperisabile ( cafea, masline ambalate in cutii, produse paste fainoase) pentru autoutilitare <3.5 t. In speta, angajatii firmei au fost opriti de catre angajati DSV si intrebati daca au autorizatie de transport produse alimentare, cafea in acest caz. Va multumesc mult!
Ultima modificare: Sâmbătă, 10 August 2019
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Paleti lemn - ambalaj reutilizabil? ditri ditri Buna ziua! Am nevoie de ajutorul dvs pentru a lamuri situatia sistemului de declarare a deseurilor de ambalaje conform legii 249/2015. Firma la care lucrez ... (vezi toată discuția)
Va rog sa ma ajutati cu 2 probleme presman presman 1) Am o nelamurire, care este diferenta intre transportul de marfuri si distributia de marfuri (eventual paragrafe din legi daca exista) ? 2)Am (sau nu ) ... (vezi toată discuția)
Autorizatie catering MariusZ MariusZ Salut! Am o nelamurire legata de autorizatiile in ceea ce priveste cateringul. Are dreptul orice restaurant cu activitate normala sa efectueze si catering sau ... (vezi toată discuția)