avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Un stomatolog mi-a mutilat fața: nu mai pot spune că ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Un stomatolog mi-a mutilat fața: nu mai pot spune că am dinți pentru că mi i-a pilit, pentru o lucrare din porțelan, până la gingie. Cum pot să acționez în acest caz?

Buna am 28 de ani mama a doi copii .Acum 4ani m-am distrus având încredere intr-o dentista care pt câteva mici probleme mi-a pilit toți Dinți din gura sa îmi facă lucrare din portelan.In acești 4ani am stat mai mult la dentist și prin spitale pt ca sa dezlipit de 3ori lucrările și ma simțeau din ce in ce mai slăbită pt ca am făcut infecție .Eu acum ma numesc o fata mutilata .Numai pot spune ca am Dinți pt ca sunt piliti pana la gingie multi sau înmuiat dedesubt lucrărilor de la mâncarea care a intrat pe dedesubtul lucrărilor nefiind lipite.Spunetimi cum sa fac sa fie bine ca nu mai știu cum sa actionez
Ultima modificare: Marți, 13 August 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Marga G. , utilizator 09:16, 14 August 2019
~ Conținut șters la cerere ~
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pacientul trebuie sa isi dea un consimtamant informat; aceasta presupune sa cunoasca atat diagnosticul corect, si ce inseamna cat si optiunile de tratament pe care le are, cu avantaje/dezavantaje. Cati medici respecta acest drept al pacientului? Din nefericire legislatia din tara noastra este total in defavoarea pacientului, inclusiv prin acel termen de prescriptie de un an. Este domeniul in care suferi vatamari corporale grave, pe viata, sau iti pierzi chiar viata pentru simplul fapt ca ai avut incredere in medic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lucrare dentara gresita florinn86 florinn86 Buna seara. Totul a inceput acum 2 luni , am strans ceva banuti si am zis sa ma duc la dentist sa-mi pun maselele . Am avut nevoie de 2 lucrari dentare ( punti ... (vezi toată discuția)
Bunaziua ! am si eu o problema acum trei zile am mers la dentist ... Auvy Auvy Bunaziua ! Am si eu o problema acum trei zile am mers la dentist pentru a schimbat o punte de trei dinti careia ii sarise portelanul si era asezata pe un ... (vezi toată discuția)
Ce sanse am sa-mi recuperez banii de la o clinica stomatologica? kindness kindness Costuri enorme, lucrari dentare de proasta calitate, am achitat ffff multi bani fara o evaluare prealabila sau un deviz facut inainte de a achita 1100 E, suma ... (vezi toată discuția)