Adina Lupascu 
	    	Practician in insolventa

Adina Lupascu 
	    	Practician in insolventa	    

Luiza madalina 
	    	Utilizator

Luiza madalina 
	    	Utilizator	    

Dacă procedura contencioasă s-a finalizat, adică există o hotărâre definitivă, astfel cum afirmați, în cadrul procesului nu mai pot fi administrate probe, adică ceea ce intelegeți dvs prin a cere expert contabil.
Daca detaliați un pic situația, poate identificăm o altă cale de a vă realiza dreptul.
 Adina Lupascu 
	    	Practician in insolventa

Adina Lupascu 
	    	Practician in insolventa	    

Luiza madalina 
	    	Utilizator

Luiza madalina 
	    	Utilizator	    

Cel mai simplu este să solicitați consultanță unui avocat. Executorul v-a îndrumat către un expert contabil, în ideea de a vă acorda consultanță. Dacă nu sunteți mulțumită de serviciile executorului, alegeți un alt profesionist.
~ final discuție ~
 Luiza madalina	                   

Bună ziua am câștigat în instanță salariile indexate majorate și reactualizate și celelalte drepturi care mi se cuvin. Menționez ca am avut contract ... (vezi toată discuția)
	                    Luiza madalina	                   

Bună ziua am câștigat în instanță salariile indexate majorate și reactualizate și celelalte drepturi care mi se cuvin. Menționez ca am avut contract ... (vezi toată discuția)

alice_30	                   

Buna seara,
  As dori sa stiu daca intr-un dosar de execuatre silita imi pot recupera drepturile salariale prevazute in sentinta judecatoreasca fara o ... (vezi toată discuția)
	                    alice_30	                   

Buna seara,
  As dori sa stiu daca intr-un dosar de execuatre silita imi pot recupera drepturile salariale prevazute in sentinta judecatoreasca fara o ... (vezi toată discuția)

alcibiade	                   

Buna ziua,
In conditiile in care instanta de judecata dispune : Obliga intimata ____________ la plata catre contestatoare a unei despagubiri egale cu ... (vezi toată discuția)
	                    alcibiade	                   

Buna ziua,
In conditiile in care instanta de judecata dispune : Obliga intimata ____________ la plata catre contestatoare a unei despagubiri egale cu ... (vezi toată discuția)