avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... Valoarea unui certificat de urbanism
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

Valoarea unui certificat de urbanism

Ce valoare are un c.u. În comparație cu autilizata de construcție. I.S.C.nu îmi da acordul pentru docomentatia pentru autorizatie extindere locuință parter. În c.u. Este extindere locuinta p+1.

Alte discuții în legătură

Vanzare constructie noua. liviu f liviu f Caz concret : 1) Constructie P+2; 2) Parter-Proces verbal de receptie definitiva - 29 sept.2011; 3) Etaje- PVR definitiva-30 sept. 2015; 4) Raport de ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de extindere Mera_2183 Mera_2183 Buna ziua Am si eu un teren de 150 mp si am CUT de 0.83 si POT 40% pot sa imi obtin autorizatie de extindere a unei cladiri p+1 cu suprafata la sol ... (vezi toată discuția)
Extindere si etajare casa pe o parcela care nu are latimea minima de 12 metri conform p.u.g. parcela are 9.65 metri front stradal si o constructie veche emiladam emiladam Buna ziua vecini mei vor sa construiasca o extindere si etajare in imediata vecinatate a constructiei proprietatea mea noi avand partial constructiile lipite ... (vezi toată discuția)