avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1247 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Va rog sa ma ajutati cu un răspuns.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Va rog sa ma ajutati cu un răspuns.

Bună seara.
Am și eu o nelămurire și dacă se poate sa ma ajutați.
În urma cu câteva luni am făcut un credit de nevoie persoane pe numele meu.Iar, acum mama mea dorește sa îmi ofere un aparatement ( prin contract de vânzare cumpărare) Întrebarea mea este în felul următor. În momentul în care se întocmesc actele notariale pentru contractul de vânzare cumpărare, este posibil sa se observe ca in prezent dețin un credit?( mentionez ca mama nu știe de acest credit).Dacă ma puteți ajuta cu un răspuns.
Va mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: LAM86 , utilizator 19:10, 15 August 2019
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu se observa :)
Problema va fi daca nu va achitati creditul ca se poate ajunge la executarea casei si aia se va observa ca nu o mai aveti.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va mulțumesc frumos de răspuns.
Nu este cazul sa nu achit creditul.
Nu știam exact care este procedura în momentul în care se face un contract de vânzare cumpărare.
O seara placuta .

gi-jane2 a scris:

Nu se observa :)
Problema va fi daca nu va achitati creditul ca se poate ajunge la executarea casei si aia se va observa ca nu o mai aveti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract donare locuinta "neatacabil" bijouxxx75 bijouxxx75 Buna seara. Am o problema pe care o sa o expun aici in speranta ca o sa primesc un raspuns . In urma decesului tatalui meu dupa cativa ani mama mea s-a ... (vezi toată discuția)
Promisiune de vanzare Sadams Sadams vreau sa cumpar un apartament care va fi gata abia la iarna dar constructorul doreste banii acum si imi va da o reducere considerabila. Constructorul imi spune ... (vezi toată discuția)
Incheiere contract vanzare-cumparare auto fara prezenta proprietarului claudiumsh claudiumsh Buna ziua, Am nevoie de sfatul unui cunoscator. Ideea sta in felul urmator: Eu sunt din Bucuresti si am gasit un Seat Leon din Galati. Proprietara ... (vezi toată discuția)