avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 488 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... promisiune de vanzare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

promisiune de vanzare

vreau sa cumpar un apartament care va fi gata abia la iarna dar constructorul doreste banii acum si imi va da o reducere considerabila. Constructorul imi spune ca vom face o promisiune de vanzare la notar. Ce garantie am eu ca odata banii luati de la mine si alti cumparatori acesta nu va iesi din tara cu ei? va multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 25 Martie 2022
Sadams, utilizator
~ Conținut șters la cerere ~
5 din 5 utilizatori consideră
acest răspuns util
Costurile cresc de la zi la zi, dvs va mai face si o reducere considerabila, e f riscant ca sa ramana fara bani pana sa apuce sa termine .
E de preferat sa cumparati un ap care exista si in care puteti vedea cum e realizat,chiar daca dati bani mai multi, decat sa luati unul imaginar.
Ultima modificare: Marți, 29 Martie 2022
gi-jane2, moderator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dumneavoastra vreti sa cresteti pretul unei promisiuni, fara ca sa aveti certitudinea ca veti primi ceea ce achitati. Cum sa faci o reducere considerabila cand pretul materialelor de constructii creste de la zi la zi? Nu e mai simplu sa ii cereti banii inapoi si sa cumparati un apartament care exista? In felul acesta minimizati eventuala paguba.
Niciuna!
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
nici una. cautati alt dezvoltator

Alte discuții în legătură

Antecontract vanzare-cumparare cu plata a 90% din suma euvictoria euvictoria Buna ziua, Pe data de 1 iulie voi incheia un antecontract de vanzare-cumparare la un notariat agreat de dezvoltator, pentru un apartament in Bucuresti.Pentru ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am facut un antecontract de vanzare cu un constructor ... GAlina2022 GAlina2022 Buna ziua, am facut un antecontract de vanzare cu un constructor pentru casa si teren si el a mai facut la cateva luni distanta acelasi antecontract pentru ... (vezi toată discuția)
Clauza neclara in antecontractul de vanzare-cumparare ... iMozzie iMozzie Salutare, urmeaza sa semnez un antecontract de vanzare-cumparare pentru achizitia unui apartament iar o clauza suna cam asa: \"In calitate de promitenti ... (vezi toată discuția)