avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 288 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ce pot sa fac daca firma la care am lucrat nu imi da ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ce pot sa fac daca firma la care am lucrat nu imi da decizia de incetare a activitatiii

Buna ziua! Sotul meu si a dat demisia de la firma la care lucra , demisie cu acordul partilor , pe 24 iulie. Pe 26 iulie a semnat in dublu exemplar decizia (printata ) si fisa de lichidare si inca o fisa de inventar. Pana aici toate bune , i s-a spus de la magazinul la care a lucrat ca aceste documente se trimit la semnat de catre manager , la Bucuresti apoi cate un exemplar va reveni ptr a ii fi dat si lui. De atunci nu a mai venit nimic , nici un document , iar daca intreaba seful de magazin acesta spune ca nu au venit si atat .Ce se poate face ptr a obtine decizia de incetare si ptr evident a putea merge mai departe ,spre un alt loc de munca ? Multumesc!
Ultima modificare: Marți, 13 August 2019
nicoleta001, utilizator
Cel mai recent răspuns: nicoleta001 , utilizator 10:47, 13 August 2019
Se poate sesiza ITM-ul.

Angajarea la un nou loc de munca se poate face si daca nu aveti decizia de incetare de la vechiul loc de munca.
Ultima modificare: Marți, 13 August 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic
Multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fisa de lichidare, inventar magdalena_i magdalena_i Sunt in preaviz de 5 zile. Lucrez la punctul de lucru al firmei (judet Arges), firma avand sediul social in Rm Valcea (judet Valcea). Va rog respectuos sa-mi ... (vezi toată discuția)
Lichidare si carte de munca! vali85 vali85 buna ziua.am lucrat 3 saptamani la o firma iar in momentul de fata am depus o cerere de demisie pe care am justificat-o printr-o noua oferta de munca.la firma ... (vezi toată discuția)
Angajare contract nedeterminat si incetare cu prelungire pe contr. determinat de 2 luni claudiughebauer1975 claudiughebauer1975 Buna ziua, Am o problema de munca la o companie, dupa ce am fost angajat pe contract nedeterminat cu 3 luni de proba in ultimile 3 zile sefa de la HR si ... (vezi toată discuția)