avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Sunt pârât într-un proces de dezbatere succesiune ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Sunt pârât într-un proces de dezbatere succesiune și trebuie să depun întâmpinare în 25 de zile. Dacă mă împac, în acel termen, cu reclamantul mai trebuie să trimit întâmpinarea?

Buna ziua,
Sunt parat intr.un dosar de dezbatere a unei succesiuni. Am primit un plic cu comunicarea actiunii si cu mentiunea ca in termen de 25 de zile trebuie sa depun intampinare. Daca pana la implinirea celor 25 de zile reclamantul depune o declaratie la dosar ca a ajuns la o intelegere cu mine ( paratul) si renunta la proces , eu trebuie sa mai depun intampinarea?
Ultima modificare: Joi, 15 August 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Albert2017 , utilizator 10:38, 13 August 2019
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă mai credeți în Moș Crăciun, atunci nu o scrieți.
Dacă nu mai credeți în povești, atunci apucați-vă de scris.
Va multumesc mult pentru raspuns,dna avocat !
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dvs vs faceti apararile necesare în cauză și apoi acoperit procedural negociati,încheiati o tranzacție etc.La acest moment nu aveti garanția că reclamantul nu se răzgândește.
Ultima modificare: Marți, 13 August 2019
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Va multumesc pentru raspuns !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen intampinare aelemarac aelemarac Buna ziua, Am gasit la o locatie veche (la care nu mai locuiesc) un plic de la Judecatorie in care sunt instiintata ca sunt parata intr-un proces si ca am la ... (vezi toată discuția)
Comunicare adresã trimisã de judecãtorie fãrã cererea de chemare în judecatã ºi fãrã înscrisuri Spider2077 Spider2077 Am o mare dilema imi este foarte greu sa inteleg acest comunicat de la judecatorie care a a mai venit insotit de o comunicare adresa, care sunt din partea ... (vezi toată discuția)
Avocat din oficiu LucaMoise LucaMoise Problema reprezentare / depunere intampinare Buna ziua. Am fost dat in judecata de fosta sotie pentru actualizarea valorii pensiei de intretinere, ea ... (vezi toată discuția)