avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Recuperare datorii Intrum Romania Enel
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Recuperare datorii Intrum Romania Enel

Buna ziua!
Mama mea nu a avut niciodata contract cu Enel (intotdeauna a fost pe numele tatalui). In ultimul timp, mama a primit mesaje de la Intrum, in care era instiintata ca are unele datorii catre Enel. Am ignorat mesajele stiind ca nu a avut niciodata legaturi cu Enel + niciodata nu au avut datorii la ei + am crezut ca mesajele sunt vreo farsa si nu ne-am informat cu privire la aceasta firma de recuperari. Azi a fost sunata de catre o doamna, din partea firmei Intrum și aceasta a informat-o ca va fi deschis un proces, pentru a fi recuperata suma de 1000 si ceva de lei (presupusa datorie catre Enel). Tot azi urmeaza sa mergem la Enel, sa vedem despre ce este vorba.
Intrebarile mele: s-a mai confruntat cineva cu aceasta problema? Ce este de facut, avand in vedere ca sigur este o greseala? Mama s-a speriat destul de tare, desi stie ca nu are nicio legatura la Enel si as vrea sa iau atitudine in acest sens. Pot fi dati in judecata? Ma gandesc si la problema cu prelucrarea datelor personale, in conditiile in care ea nu a avut niciodata contract la Enel, deci ei nu au niciun drept sa-i foloseasca datele.

Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Am primit de la intrum ,un mesaj prin care eram instintata ca ... POPA GEORGIANA VIOLETA POPA GEORGIANA VIOLETA Am primit de la INTRUM ,un mesaj prin care eram instintata ca am de platit 181.00 lei ,suma restanta de la ENEL.Am sunat pt mai multe lamuriri si mi s-a spus ... (vezi toată discuția)
Cum se mai vând datele cu caracter personal Unudepestrada Unudepestrada Context: O verisoară i-a luat fiului ei un apartament, ca să nu mai platească chirie. Baiatul este atit de aerian, că maica-sa mă pune pe mine să îl ... (vezi toată discuția)
Creanta preluata de intrum claudia manescu claudia manescu buna ziua, acum cativa ani, cred ca 10 am facut un abonament, cel mai ieftin la orange.Dupa cinci luni mi s-a furat telefonul si am dat fuga sa anunt sa imi ... (vezi toată discuția)