avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1807 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Calcul termen apel
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Calcul termen apel

Buna ziua

Cum calculati dvs .acest termen ?
Hotararea s-a dat in 18.01.2019 iar data comunicarii este 22
01.2019., aceasta este mentionata chiar pe hotararea apelata sub semnatura grefierului..

Va multumesc
Apelantul a inregistrat apelul in 25.02.2019

Din pctul meu de vedere verificand si calculatorul de termene judiciare online, ultima zi in care apelantul putea depune apelul este vineri 22.02.2019 . orele 24/sau orele 16.
Nu exista cerere de rep.in termen.
Doar mergand la arhiva puteti sa va lamuriti.Daca apelul a fost depus prin posta in ultima zi sa spunem este valabilă data poștei dar plicul ajunge mai tarziu i,ar pe net se înregistrează după data primirii și nu după data depunerii apelului.

Antik a scris:

Buna ziua

Cum calculati dvs .acest termen ?
Hotararea s-a dat in 18.01.2019 iar data comunicarii este 22
01.2019., aceasta este mentionata chiar pe hotararea apelata sub semnatura grefierului..

Va multumesc
Apelantul a inregistrat apelul in 25.02.2019

Din pctul meu de vedere verificand si calculatorul de termene judiciare online, ultima zi in care apelantul putea depune apelul este vineri 22.02.2019 . orele 24/sau orele 16.
Nu exista cerere de rep.in termen.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen de apel Antik Antik Buna ziua As vrea sa stiu daca apelul este tardiv. Am urmatoarea speta. Hotararea este data in 18.01.2019 cu termen de dep.apel in 30 zile. Pe ... (vezi toată discuția)
Termen depunere apel Johanes1978 Johanes1978 Buna ziua, Am depus cu intarziere de o zi apelul la curtea de apel. La instanta de fond am avut adresa de corespondenta la o casa de avocatura fapt pnetru ... (vezi toată discuția)
Repunere în termenul de apel HarangusDaniel1969 HarangusDaniel1969 Bună ziua. Am primit o sentință judecătorească de la instanța pe fond în data de 30 octombrie 2023.Data postei este 26 octombrie 2023 Poștașul titular ... (vezi toată discuția)