Ionut.ion 
	    	Utilizator

Ionut.ion 
	    	Utilizator	    

Ionut.ion, utilizator
 Ionut.ion, utilizator 	
			 Ionut.ion 
	    	Utilizator

Ionut.ion 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 adinavero	                   

Buna ziua>Am urmatoarea situatie:
Am dobandit de la parintii mei prin mostenire o cota de 3/8 dintr-un loc de veci(DOBANDIT DE LA MAMA MEA CARE L-A DOBANDIT ... (vezi toată discuția)
	                    adinavero	                   

Buna ziua>Am urmatoarea situatie:
Am dobandit de la parintii mei prin mostenire o cota de 3/8 dintr-un loc de veci(DOBANDIT DE LA MAMA MEA CARE L-A DOBANDIT ... (vezi toată discuția)

vimari	                   

Daca bunica care a decedat avea in concesiune un loc de veci, am inteles ca dreptul de concesiune asupra locului de veci poate fi preluat de catre mostenitor ... (vezi toată discuția)
	                    vimari	                   

Daca bunica care a decedat avea in concesiune un loc de veci, am inteles ca dreptul de concesiune asupra locului de veci poate fi preluat de catre mostenitor ... (vezi toată discuția)

cerul	                   

Parintii mei au avut 2 fice.Tatal a decedat iar mama s-a recasatorit.Nu am dezbatut mostenirea inainte de aceasta casatorie.
Noul sot ce drepturi are asupra ... (vezi toată discuția)
	                    cerul	                   

Parintii mei au avut 2 fice.Tatal a decedat iar mama s-a recasatorit.Nu am dezbatut mostenirea inainte de aceasta casatorie.
Noul sot ce drepturi are asupra ... (vezi toată discuția)