avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Avocat B-BV
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Avocat B-BV

Buna ziua, sunt din Bucuresti si caut un avocat care sa ma reprezinte intr-o situatie de drept civil , pe raza judetului Brasov !
Daca este posibila o relatie pe termen nedeterminat, pentru ca detin o serie de proprietati si implicit cateva probleme , pe care nu le pot expune aici deoarece nu stiu cum sa formulez corect intrebarea !

Multumesc frumos !
Cel mai recent răspuns: Emil TT , utilizator 23:59, 19 August 2019
Buna ziua,

Puteti lua legatura cu oricare din avocatii inscrisi pe forum si va va indruma corespunzator dupa detalierea situatiei dvs.
Cu stima,
Av. Madalina Pascu

Ultima modificare: Marți, 20 August 2019
gi-jane2, moderator
Alegeți un reprezentant convențional de pe site, studiați profilurile și contractați serviciile avocatului care se mulează așteptărilor dvs!

Ultima modificare: Marți, 20 August 2019
gi-jane2, moderator
Parerea mea e sa cautati recomandari... nu asa, la intamplare. Oricum, nu intrebarea e importanta, ci problemele, pentru ca exista unii avocati specializati pe diferite domenii si daca ei nu stiu in ce domeniu se incadreaza problema dv., e dificil sa stabileasca o potentiala colaborare.
Buna seara. Problemele sunt mai complexe. De la drepturi de proprietate, pana la tulburare de proprietate ! De aceea am apelat la acest forum. Orice sugestie, recomandare e binevenita. Personal, nu am fost nevoit sa apelez la un avocat pana acum de aceea nu cunosc procedura ! Asadar, daca exista un avocat care sa colaboreze cu un bucurestean pentru problemele aparute in Brasov, ar fi minunat!
Va multumesc frumos.

Madalina Pascu a scris:

Buna ziua,

Puteti lua legatura cu oricare din avocatii inscrisi pe forum si va va indruma corespunzator dupa detalierea situatiei dvs.
Cu stima,
Av. Madalina Pascu



~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am nevoie de un avocat, cum îl aleg? bună ziua, am nevoie de ... btraian btraian Am nevoie de un avocat, cum îl aleg? Bună ziua, am nevoie de un avocat și nu știu cum îl aleg de aici. Cum îl abordez? Cum se poate discuta, doar la ... (vezi toată discuția)
Divort fara prezenta cristiancostel cristiancostel Buna ziua . Eu si sotia mea suntem stabiliti in strainatate . De ceva timp am decis de comun acord sa divortam . Problema este ca nu putem niciunu sa ne ... (vezi toată discuția)
Poluare fonica ! inca din 2019 ma confrunt cu o problema de poluare ... eduardoo eduardoo Buna ziua! Inca din 2019 ma confrunt cu o problema de poluare fonica provenita de la salile de festivitati ale unui resaturant situat la 150 mt de locuinta ... (vezi toată discuția)