avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... În urma unei tamponări ușoare mi-am reparat mașina ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

În urma unei tamponări ușoare mi-am reparat mașina pe asigurarea celui vinovat. Azi am primit plic de la ANAF că am de efectuat o plată, cum se poate rezolva problema?

In urma unei tamponari usoare mi am reparat mașina pe asigurarea celui vinovat. Azi am primit plic de la anaf ca am de plata , banuiesc contravaloare reparatiilor. Nu am reusit sa iau legatura cu nimeni inca fiind tarziu. Care sa fie cauza? Cum se va solutiona problema? Multumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 24 August 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 13:57, 28 August 2019
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu are nicio legatura anaful cu reparatia, interesati-va mai bine despre ce e vb.
Am sunat explicatia pt mine e halucinanta .... da e trimisa de catre anaf. Respectivul service auto are datorii la stat, iar statul s a gandit sa trimita scrisori catre toti colaboratorii din ultimul timp , ca daca mai au datorii sau vor datora bani acelei firme sa nu ii mai plateasca cash ci intr un cont pe care are poprire .

gi-jane2 a scris:

Nu are nicio legatura anaful cu reparatia, interesati-va mai bine despre ce e vb.

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
deci.. nu va afecteaza.
Este procedura curenta de urmarire a datoriilor, valabila pentru executorii fiscali, judecatoresti, etc. Nu e nimic neobisnuit

Camelia40 a scris:
Am sunat explicatia pt mine e halucinanta ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citatie ca intervenient-reclamant alex201888 alex201888 Buna ziua tuturor, sunt convins ca s-a mai discutat pe aici urmatorul subiect si multi v-ati aflat in urmatoarea situatie, de aceea am convingerea ca voi gasi ... (vezi toată discuția)
Accident - neacordare de prioritate paulici80 paulici80 Circulam pe drumul national cand m-am trezit in ultimul moment ca-mi taie calea un alt autoturism care iese de pe drumul comunal, unde avea \"Cedeaza ... (vezi toată discuția)
Poprire cont asociatie de locatari Occu Occu Asociatia de locatari din blocul in care locuiesc refuza sa stranga fond de reparatii, motivand faptul ca are conturile poprite. Vechea administratora ar fi ... (vezi toată discuția)