avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent de inserție
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent de inserție

Acum sunt in creștere copil, peste puțin timp va trebui sa ma reîntorc la munca, mai exact cu 60 de zile înainte ca cel mic sa facă 2 ani, pt a putea beneficia de stimulentul de inserție. Acum vine întrebarea mea: cât are soțul meu dreptul sa stea în CiC din momentul în care m_am reîntors eu la munca? Are dreptul sa stea o luna sau poate sa stea mai mult? Am citit legea, dar nu m-a lămurit,
Cel mai recent răspuns: ginitza , utilizator 17:53, 21 August 2019
Buna seara !
Cel mai bine ar fii sa suni la casa de plati(cei care iti platesc banii) si sa intrebi,in momentul in care tu te reintorci la servici ei iti vor da doar 650 ron stimulent de insertie dar nu stiu daca sotul va putea beneficia de co de crestere a copilului .....legea e ciudata in ro
Soțul are dreptul sa stea cel putin o luna in CCC sau poate sa stea pana copilul împlinește varsta de 2 ani.

Pe durata cat tatăl este in CCC, nu se primeste stimulent de inserție.
Mulțumesc pt răspuns
Ultima modificare: Miercuri, 21 August 2019
ginitza, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil ghisesimina ghisesimina Bunaziua am semnat pentru ccc 2ani as vrea sa ma reintorc la servici mai repede daca ma intorc inainte de un an primesc stimulentul doar dupa un an ?dar daca m ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie eionela eionela Buna ziua Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea problema: -de la 26.09.2013 beneficiez de CIC pana la varsta de 2 ani a copilului. de la 01.10.2014 doresc sa ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil Vicky82 Vicky82 Stimulentul de insertie (650 lei)care i se acorda mamei daca se intorce la 22 luni ale copilului la munca si care se plateste pana face copilul 3 ani este ... (vezi toată discuția)