avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Rabla plus persoane juridice
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Rabla plus persoane juridice

Buna ziua,

In programul rabla plus cu achizitioarea de autoturism hibrid intra si persoanele juridice? Si este aceeasi suma de 20000 de ron plus rabla clasic? Si unde se depun documentele?
Cel mai recent răspuns: ~stapuv~ , utilizator 07:21, 23 August 2019
[ link extern ]

Cititi bine ghidul ... si aveti grija cum trimiteti dosarul ... daca va lipseste ceva vi-l respinge.
In ghid scrie si ce trebuie sa contina dosarul si cum trebuie aranjat dosarul ... opisat ..etc
Problema este ca prima data va trebui depusa o cerere tot la AFM pentru eliberarea unui Certificat fiscal --- asta dureaza cam 10 zile lucratoare. Si dupa dosarul inclusiv certificatul il trimiteti tot la ei ... asta dureaza cam 1 luna.

In ghid o sa gasiti si ecobonusul care se da.

Pentru SRL : Articolele care se aplică operatorului economic cu personalitate juridică, inclusiv institutul de cercetare-dezvoltare care își desfășoară activitatea în regim economic sunt art. 37, art. 38 si art. 46.

La articolul 38 sunt prevăzute documentele necesare, care se depun pentru analiză la Administrația Fondului pentru Mediu, conform art. 46, în interiorul sesiunii de depunere a dosarelor.
Ultima modificare: Vineri, 23 August 2019
~stapuv~, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Respingere dosar casa verde clasic ionel40 ionel40 Am accesat in octombrie 2016 programul Casa verde clasic in vederea instalarii unui panou solar apa calda. Conform ,, Ordinului 1817/ 2016 din 20.09.2016 ... (vezi toată discuția)
Masina electrica cu fond de mediu cosmin9 cosmin9 buna ziua, ma puteti sfatui cum sa incerc sa accesez prgramul rabla electric pe fondur de mediu, pe persoana fizica ? \" Programul privind reducerea ... (vezi toată discuția)
Reprezentare coproprietar rabla angel_3ro angel_3ro Buna, ma puteti ajuta cu un sfat: tatal meu are o masina veche de vreo 30 de ani. El este trecut in toate actele masinii, doar ca am vazut ca in cartea de ... (vezi toată discuția)