avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Recurs sentinta definitiva
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Recurs sentinta definitiva

Bună ziua, în anul 2015 am fost dati in judecata - partaj judiciar.Pe fond s-a dat sentinta favorabilă noua.Reclamanta in 2018 a facut apel, iar tribunalul a menținut sentinta pe care au declarat-o definitivă. Reclamată azi, 23.08.2019 a facut recurs la Curtea de Apel.
Doresc sa stiu daca se mai poate face recurs la o sentinta definitiva.Mentionez ca instintarile cu sentinta definitivă s- au primit acasa in 4.07.2019.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: BADNIC4 , utilizator 14:05, 23 August 2019
buna ziua .
termenul de recurs este de 30 de zile si se calculeaza in functie de data postei de pe plic. Probabil reclamanta a primit mai tarziu instiintarile si mai este in termen . Acest lucru il puteti verifica in arhiva studiind dosarul.
Da se poate face recurs.
Sunt putin indusă în eroare, deoarece cei de la oncpi imi fac actele pe teren pt ca sentinta este definitiva, iar pt diferența de bani am trimis actele pt punere în executare. Mi s-a pus ca mai poate cere doar revizuire sau cerere prin anulare.Chiar nu mai inteleg nimic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Formulare tardiva maria1956 maria1956 Buna ziua, avem hot. definitiva data de Curtea de Apel Bucuresti, va rog sa ne spuneti daca mai poate fi atacata si unde.Motivarea este ca recursul nu a fost ... (vezi toată discuția)
Hotarare definitiva - act Elena1986ianuarie Elena1986ianuarie Am primit hotararea pentru custodie exclusiva cu drept de apel al paratului in 30 de zile. Au trecut 6 luni de atunci, hotararea NU a fost atatacata dar nu ... (vezi toată discuția)
Revizuire cai de atac ContSters228849 ContSters228849 Buna seara. In cazul unei revizuiri solutionate favorabil pentru cel care a inaintat cererea de revizuire, mai exista cale de atac: apel si recurs? Pt. ca mi-a ... (vezi toată discuția)