avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Pensionat grad invalid.3,- angajat part time
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Pensionat grad invalid.3,- angajat part time

Ce contributii se vor plati la bugetul de stat pentru o salaraiata care are o pensie de invaliditate de gradul 3,in cuantum de 274 lei si s-a angajat cu contract individual de munca cu timp partial de 4 ore/zi? Angajatorul va plati diferenta de CAS,pana la valoarea salariului minim , norma intreaga? La calculul impozitului pe acest salar(1/2 norma)se va tine cont si de deducerea de baza (510)? Va multumesc ,anticipat,pentru raspunsuri)
Ultima modificare: Sâmbătă, 24 August 2019
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Norma 2 ore cfgdr cfgdr Trebuie sa schimb la o angajata norma de la 8 ore pe zi la 2 ore pe zi. Norma de baza nu va mai fi la noi. Lucrez in Saga. Nu stiti (babeste intreb) ce ... (vezi toată discuția)
Program lucru norma partiala dona77 dona77 In prezent se pot incheia contracte individuale de munca cu norma partiala chiar si pentru un numar de cateva ore pe luna (nu pe zi)? in ce baza ... (vezi toată discuția)
Deducere, contributii cim norma partiala dona77 dona77 Buna seara, Baza la care se aplica contributiile (+impozitul) datorate la stat pentru un CIM cu norma partiala este venitul brut corespunzator acelei norme ... (vezi toată discuția)