as dori sa va aduc in atentie un subiect care ma framanta mai demult si inca nu am reusit sa-i gasesc o solutie.
va expun pe scurt problema si in final o sa lansez intrebarea sa vedem daca poate exista
cu ajutorul unui card bancar se pot face plati pe internet pe diverse site-uri dar se pot si primi bani dinspre site-uri pe card(reload)
sa presupunem ca eu desfasor o activitate de acest gen
platesc bani catre 30 de site-uri(burse forex, cazinouri , case de pariuri)
aleg aceste site-uri in functie de bonusul care il ofera la inscriere.
introducind cumulat pe cele 30 de site-uri suma x lei , dupa ce retrag banii voi avea 1,5x
am dat un exemplu aproape de realitate
deci este o activitate rentabila.
ea e rentabila prin prisma deschiderii unui cont nou(identitate, ip, etc)
odata avind acest profit , pot sa repet acest lucru pentru un prieten, pe numele lui , oferindu-i o parte din profit.
el imi pune la dispozitie ,o copie a cartii de identitate , cardul bancar fara bani pe el si cam atit.
dupa o luna ii dau inapoi cardul si banii , partea lui cit am convenit.
acum vine intrebarea
pe card scrie ca este strict personal , utilizarea neautorizata constituie infractiune.
dar eu am o intelegere cu persoana , prin aceasta mi-l imprumuta pentru 1 luna, dupa care il primeste inapoi , poate sa-i schimbe parola etc
deci intrebarea.
cum ar trebui sa arate un act incheiat intre mine si persoana care imi imprumuta cardul , pentru ca lucrul sa fie legal.
as dori daca se poate un raspuns avind in vedere ca omul nu pierde nimic , cistiga bani fara sa faca nimic , nu are nici un risc , dar el nu stie asta , poate sa-si puna diverse probleme , neintelegand clar la ce se foloseste identitatea lui.
va multumesc
Cel mai recent răspuns:
cristi1234 , utilizator
20:58, 27 Noiembrie 2009