avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie alimentara

Buna ziua

Prin lege mi s-a stabilit o pensie alimentara pentru cei 2 minori pe care ai am , dar nu imi este trimisa se fostul meu concubin si nici cine o trimite nu specifica ca depune acei bani in cont cf pensie alimentara de la cutarescu cf hotararii judecatoresti,,,,,,
Il pot executa sa mi dea pensia alimentara pe ultimii 3 ani? Mentionez ca pensia alimentara imi este depusa de ,,sotia " fostului si eu nu o cunosc. Banuiesc ca el lucreaza afara ca nici la politie nu a venit sa dea declaratie la reclamatia penala? Pot face executare pentru pensia alimentara neplatita pe ultimile 36 luni?
Cel mai recent răspuns: creata3112 , utilizator 13:31, 26 August 2019
Bună ziua, e cam riscant să faceţi executare silită, atât timp cât obligaţia de plată a fost executată, chiar dacă nu a plătit debitorul personal, ci a delegat pe altcineva să facă plată în numele său. Nu vă sfătuiesc să procedaţi astfel, pentru că poate face contestaţie la executare şi dacă pierdeţi îi veţi plăti cheltuieli de judecată.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Plângere penală pe ce motiv i-ați făcut, dacă el este cu plata pensiei la zi`??
De la el (sau sotia ) cine plateste nu stiu nu vad banii decat odata la 2-4 luni si atunci se face plangere penala anual sau la 3 ani
Daca a delegat nu trebuie sa aiba si ceva scris? sau deleg verbal ,,,,un avocat mi-a spus ca sunt bani cadou atat timp cat nu scrie ptr ce ai primesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara Avcris Avcris Buna ziua, Am si eu intrebare , fratele meu a divortat in 2009 de sotie , sa stabilit plata pensiei alimentara pentru copil , el a platit pensia lunar dar nu ... (vezi toată discuția)
Neplata pensie alimentare și cerere de marire a pensiei koreh silvia koreh silvia Bună ziua! În urma cu aproape 7 ani,dintr-o relație de concubinaj a rezultat o fetiță.După separare cu concubinul (4 luni avea fetiță) l-am dat în ... (vezi toată discuția)
Abandon de familie agathanucristi agathanucristi buna ziua.pe 14.07.10 am depus la parchet o plangere penala impotriva tatalui fiului meu, pentru ca nu a platit pensie alimentara mai multe perioade de 90 zile ... (vezi toată discuția)