avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 893 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Calatorie auto Turcia
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Calatorie auto Turcia

Pot călători în Turcia fără procura daca sunt trecut in certificatul de înmatriculare ca și utilizator, proprietarul fiind prietena mea care nu va fi prezenta
Cel mai recent răspuns: Daniel Vidoe , Consultant asigurari 10:08, 27 August 2019
Bună ziua,
La vamă nu veți fi întrebat a cui este mașina.

Dacă între dumneavoastră și prietena dumneavoastră există un contract de comodat încheiat, nu există niciun fel de problemă.

La daună (în funcție de politica fiecărui Asigurător), este posibil să vi se ceară procură, dacă doriți dumneavoastră să deschideți dosarul de daună și nu prietena dumneavoastră care este proprietarul înscris în certificatul de înmatriculare eliberat de DRPCIV.

Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procura folosire auto alex29bv alex29bv Buna ziua. As dori si eu o lamurire in legatura cu foliserea unui autovehicul in spatiu UE. Masina este inmatriculata pe numele tatalui meu si as dori sa ... (vezi toată discuția)
Pot iesi din tara cu masina fara contract de comodat sau procura? CFlorin1 CFlorin1 Buna ziua. As dori sa plec la Roma saptamana aceasta. Masina nu este a mea, ci a unui prieten, pot iesi din tara fara procura sau contract de comodat? (vezi toată discuția)
Un sfat alexutzu1234 alexutzu1234 buna ziua am o intrebare in legatura cu o masina.Tata a decedat si a ramas o masina pe numele lui si problema ii ca imi expira RCA pot sa fac RCA si pe alt ... (vezi toată discuția)