avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Viata in Italia Programul Rabla
Discuție deschisă în Viata in Italia

Programul Rabla

Buna ziua! Am o rabla pe care vreau sa o dau surorii mele pentru a-si cumpara masina noua. Problema este ca eu ma aflu in Italia. As putea face o procura la Consulat prin care sa o imputernicesc cu toate drepturile aferente, sa caseze masina, sa obtina certificat fiscal, sa radieze masina etc in numele meu? Daca da, de ce acte ar fi nevoie? Multumesc

Alte discuții în legătură

Buna seara, va rog un raspuns la urmatoarea intrebare. am o masina ... Didinaaaaaa Didinaaaaaa Buna seara, Va rog un raspuns la urmatoarea intrebare. Am o masina care este inmatriculata pe numele tatalui meu care locuieste intro alta localitate din ... (vezi toată discuția)
Prucură notarială Panduru Ion Panduru Ion Bună ziua. Pot încheia o procură notarială valabilă pe teritoriul României, în condiția în care sunt în Franța, în Corsica, blocat de ... (vezi toată discuția)
Radiere auto dupa 4 luni de la dezmembrare dangabrieldiaconescu dangabrieldiaconescu Buna ziua, Am dus la dezmembrare la Remat Vest, in Iulie 2010, o dacie veche avand imputernicire notariala de la proprietarul masinii (tatal meu). Am ... (vezi toată discuția)