avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 115 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu acomodare pt adoptie PFA
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu acomodare pt adoptie PFA

Buna ziua, Daca sunt in concediu de acomodare copil adoptat, pot sa imi deschid PFA si sa incasez venituri in perioada de 1 an cat este acest concediu de acomodare?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:39, 27 August 2019
Proiectul de Lege - care permite realizarea de venituri pe durata concediului de acomodare - pentru modificarea şi completarea Legii nr.273/2004 privind procedura adopţiei, precum şi pentru abrogarea art.5 alin.(7) lit.ş) şi cc) din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr.11/2014 privind adoptarea unor măsuri de reorganizare la nivelul administraţiei publice centrale şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative se afla la Camera Deputatilor pentru dezbatere.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent adopții Anna4u Anna4u Ce stiti de Stimuentul financiar pentru cei care adopta doi copii , se acorda? (vezi toată discuția)
Noua lege a adoptiei martie 2016 reylon reylon Suntem de cateva luni in incredintarea pentru adoptie a unui copil mai mare de 2 ani. In cateva zile vom avea sentinta difinitiva de adoptiei. Vom fi eligibili ... (vezi toată discuția)
Modificari codul muncii 2016 Daliborka Daliborka Buna ziua imi puteti spune ce modificari a suferit codul muncii in aprilie 2016? (vezi toată discuția)