avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Catering privat
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Catering privat

Buna seara,
Daca eu ca bucatar privat imi deschid firma cu CAEN 5621 si pe baza de contract,fac mese acasa sau la destinatia aleasa de client,am nevoie de locatie autorizata DSV in care sa imi pregatesc mancarea?Automat pastrez probe de mancare de la fiecare eveniment pentru siguranta si vorbim de evenimente de maxim 20 persoane.
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Organizare evenimente, nunti, botezuri, mese oficiale hantengri hantengri Suntem o pensiune turistica urbana cu sala de mese pentru turistii cazati si cu o bucatarie dotata. Pe langa aceasta activitate de baza dorim sa organizam si ... (vezi toată discuția)
Bucatar la domiciliu (cum trebuie procedat) RobertulH. RobertulH. As dori sa infiintez o companie prin care sa prestez servicii de bucatar la client acasa. Practic bucatar la domiciliu pentru diverse evenimente. Ce fel de ... (vezi toată discuția)
Cod caen livrare pizza/mancare la domiciliu Loredana_84 Loredana_84 Buna ziua, Trebuie sa infiintez o societate comerciala care va desfasura activitatea de restaurant - pizzerie. Am autorizat in locatia respectiva codurile ... (vezi toată discuția)