avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 630 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Bucatar la domiciliu (cum trebuie procedat)
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Bucatar la domiciliu (cum trebuie procedat)

As dori sa infiintez o companie prin care sa prestez servicii de bucatar la client acasa. Practic bucatar la domiciliu pentru diverse evenimente. Ce fel de aprobari am nevoie pentru a desfasura astfel de activitate? (Ma gandeam la codul CAEN 5621)

Nu stiu exact ce fel de aprobari am nevoie, mai ales ca vine vorba de mancare si gatit. Cum ar trebui sa infiintez compania sa fiu "in regula" ca sa pot sa imi desfasor activitatea linistit

Multumesc, apreciez!
Ultima modificare: Joi, 23 Februarie 2023
RobertulH., utilizator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 16:45, 24 Februarie 2023
sunteti bucatar profesionist? atunci stiti ca bucataria trebuie sa indeplineasca niste norme de igiena si separare a fluxului materiilor prime si produselor finite. nu e sigur ca la clienti acasa veti beneficia de aceste conditii.
variantele sunt: sa fiti angajat de catre client, pe riscul lui, dar nu prin intermediul unei firme, sau sa va duceti cu o rulota de gatit.
Ultima modificare: Vineri, 24 Februarie 2023
adriandimitriu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare firma catering ab17 ab17 Buna ziua, Intentionez sa imi deschid o firma de catering si as avea nevoie de cateva lamuriri: 1. Trebuie sa infiintez o societate comerciala cu domeniul ... (vezi toată discuția)
Catering privat Hector1 Hector1 Buna seara, Daca eu ca bucatar privat imi deschid firma cu CAEN 5621 si pe baza de contract,fac mese acasa sau la destinatia aleasa de client,am nevoie de ... (vezi toată discuția)
Impozitul specific din 2017 inorog inorog Buna seara. Legat de impozitul specific din 2017.Daca sunt platitor de impozit pe venit 3% am cod caen 5621 - ,,Activităţi de alimentaţie (catering) pentru ... (vezi toată discuția)