As dori sa infiintez o companie prin care sa prestez servicii de bucatar la client acasa. Practic bucatar la domiciliu pentru diverse evenimente. Ce fel de aprobari am nevoie pentru a desfasura astfel de activitate? (Ma gandeam la codul CAEN 5621)
Nu stiu exact ce fel de aprobari am nevoie, mai ales ca vine vorba de mancare si gatit. Cum ar trebui sa infiintez compania sa fiu "in regula" ca sa pot sa imi desfasor activitatea linistit
sunteti bucatar profesionist? atunci stiti ca bucataria trebuie sa indeplineasca niste norme de igiena si separare a fluxului materiilor prime si produselor finite. nu e sigur ca la clienti acasa veti beneficia de aceste conditii.
variantele sunt: sa fiti angajat de catre client, pe riscul lui, dar nu prin intermediul unei firme, sau sa va duceti cu o rulota de gatit.
Catering privat
Hector1
Buna seara,
Daca eu ca bucatar privat imi deschid firma cu CAEN 5621 si pe baza de contract,fac mese acasa sau la destinatia aleasa de client,am nevoie de ... (vezi toată discuția)