Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

Nitoig 
	    	Utilizator

Nitoig 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 Neva09	                   

Bună ziua!
V-aș ruga, dacă puteți, sa ma ajutați cu următoarea problema:
În acest moment sunt în prenatal, contractul îmi expira în data de 11 mai ... (vezi toată discuția)
	                    Neva09	                   

Bună ziua!
V-aș ruga, dacă puteți, sa ma ajutați cu următoarea problema:
În acest moment sunt în prenatal, contractul îmi expira în data de 11 mai ... (vezi toată discuția)

Sonia10	                   

Buna, eu sunt angajata pana in Ianuarie pe perioada determinata, insa trebuie sa nasc in luna Martie, cum se procedeaza dpdv a prenatalului/postanatalului, ... (vezi toată discuția)
	                    Sonia10	                   

Buna, eu sunt angajata pana in Ianuarie pe perioada determinata, insa trebuie sa nasc in luna Martie, cum se procedeaza dpdv a prenatalului/postanatalului, ... (vezi toată discuția)

alinaalexandraalina	                   

in cazul in care sunt in concediu prenatal ( cele 62 zile)si societatea se desfiinteaza , de unde imi voi lua banii aferenti concediului , bani pe care ii luam ... (vezi toată discuția)
	                    alinaalexandraalina	                   

in cazul in care sunt in concediu prenatal ( cele 62 zile)si societatea se desfiinteaza , de unde imi voi lua banii aferenti concediului , bani pe care ii luam ... (vezi toată discuția)