avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 687 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... ACTUALIZARE LA BIROUL DE CREDIT
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

ACTUALIZARE LA BIROUL DE CREDIT

Buna ziua. În anul 2013 am luat un credit de la TBI pe care nu l-am mai achitat. În 2014 s-a încuviinţat exectuarea silită, care a fost demarată efectiv, prin poprire în octombrie 2016. În aprilie 2017 TBI cesionează creanţa către EOS KSI, executarea fiind continuată şi finalizată cu acest creditor. Datoria a fost raportată la Biroul de Credit, până în mai 2017 de TBI. În 04.12.2018, deşi nu mai avea calitate de creditor, TBI face o actualizare a contului (nu ştiu în ce a constat, în raportul de la BC scrie doar actualizare). Întrebarea este dacă TBI mai avea dreptul să facă această actualizare, din moment de nu mai era creditor şi dacă această actualizare este nelegală, cum se poate şterge din Biroul de Credit? Având în vedere că tremenul de 4 ani de păstrare în BC curge de la data ultimei actualizări, mă afectează. Mulţumesc.
Cel mai recent răspuns: 2018 , utilizator 13:25, 31 Ianuarie 2020
Bună ziua! Sotul meu este în aceeași situație. Îmi puteți spune cum s-a rezolvat situația? Ne putem auzi în privat? Mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit ipotecar neplătit neînregistrat în biroul de credit de_pratto de_pratto Buna ziua! am facut un credit ipotecar comun cu fosta mea sotie, de care am divortat, pentru un credit ipotecar in 2013. Nu am mai putut plati si am renuntat ... (vezi toată discuția)
Imprumut pentru studii de la banca vs. raport biroul de credit rabina rabina Buna ziua, SITUATIE: 1. Discutie de principiu cu reprezentant ING (unde am trei conturi - curent, economii si euro), pentru acordarea unui imprumut ... (vezi toată discuția)
Eos ksi - biroul de credit --restrictionat sa nu mai pot lua credit? florinroh florinroh As avea niste intrebari daca ma poate ajuta cineva.... Pe numele tatalui meu am primit o instiintare de la EOS KSI ca trebuie sa platesc o factura din 2004 in ... (vezi toată discuția)