Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

Luc7 
	    	Utilizator

Luc7 
	    	Utilizator	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

~ final discuție ~
 muscalucristina	                   

buna ziua, 
Va rog, daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns, doresc sa stiu daca o persoana cu varsta de 65 ani , si vechime in munca de doar 5 ani, se poate ... (vezi toată discuția)
	                    muscalucristina	                   

buna ziua, 
Va rog, daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns, doresc sa stiu daca o persoana cu varsta de 65 ani , si vechime in munca de doar 5 ani, se poate ... (vezi toată discuția)

Irina2019	                   

Buna ziua!Am cautat pe net de am luat-o razna si nu am gasit nimic care sa ma lamureasca cu privire la indemnizatia asta sociala de 704 lei.Mai exact cine o ... (vezi toată discuția)
	                    Irina2019	                   

Buna ziua!Am cautat pe net de am luat-o razna si nu am gasit nimic care sa ma lamureasca cu privire la indemnizatia asta sociala de 704 lei.Mai exact cine o ... (vezi toată discuția)

Stefanmariana623@gmail.com	                   

bună ziua!aș vrea să știu dacă,se poate să cer pensie minimă la vârsta de 59 de ani și ce acte am nevoie!am lucrat 9 ani cu carte de ... (vezi toată discuția)
	                    Stefanmariana623@gmail.com	                   

bună ziua!aș vrea să știu dacă,se poate să cer pensie minimă la vârsta de 59 de ani și ce acte am nevoie!am lucrat 9 ani cu carte de ... (vezi toată discuția)