avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 936 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa de timbru
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa de timbru

Buna ziua am depus dosarul la anaf acum vreo 3 ani si din pacate am pierdut nr de inregistrare a dosarului iar acolo unde lam depus nimeni nu il mai gaseste. Puteti sa imi spuneti daca se mai poate face ceva in legatura cu recuperarea taxei a timbrului de medium? Precizez ca mai am inca chitanta cum am achitat suma respectiva cand am inmatriculat masina. Va multumesc

Alte discuții în legătură

Taxa recuperata dupa cupararea masinii..?! kammellia kammellia Buna ziua, am si eu o nelamurire: Am achizitionat de curand o masina proprietarul spunand ca nu a recuperat taxa, am fost la anaf si am si adeverinata. Toate ... (vezi toată discuția)
Problema adeverinta anaf badshtef badshtef Acum doua saptamani am solicitat eliberarea unei adeverinte cum ca taxa masinii mele nu a fost restituit. Au zis sa le las numarul de telefon ca ma cauta ei. ... (vezi toată discuția)
Taxa auto- cerere restituire taxa de mediu 2013 dumitrescugeorgiana dumitrescugeorgiana Buna, Am inteles ca trebuie inaintata catre ANAF o cere de mana, are cineva idee ce trebuie sa contina? Ma poate ajuta careva cu un model? Va ... (vezi toată discuția)