avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Cultură generală Ce parere aveti despre modul actual de utilizare al ...
Discuție deschisă în Cultură generală

Ce parere aveti despre modul actual de utilizare al neologismelor in limba romana?

Stimati participanti la acest forum, in ultimii ani s-a constatat ca limba romana a imprumutat altor limbi un numar important de termeni. Puteti sa ne impartasiti opinia dvs pe aceasta tema?
Multumim
Cel mai recent răspuns: radulucian 22 , utilizator 19:24, 2 Decembrie 2019
Sunt atat de elegant implementate incat IQ ul de 85-90 , cu intelingenta si voabularul latin, dau o resonanta incantatoare , precum la o populatie bananiera care incearca sa cante la un sintetizator avansat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am si eu o intrebare dacã ma poate ajuta cineva ... georgelaurentiu88 georgelaurentiu88 pe 15.11.2013 am incheiat un contract de inchiriere la o vila pentru perioada 30.12-3.01.2014 am dat avans jumate din suma si restul sumei urmand a se achita ... (vezi toată discuția)
Crearea unui adapost pentru cainii comunitari ar putea beneficia de cei 10000de euro? stefana76 stefana76 As dori sa infiintez un adapost pentru cainii comunitari,dar nu prea stiu care ar fi documentatia necesara pentru asa ceva.Vreau sa stiu daca aceste fonduri ... (vezi toată discuția)
Ar fi oportun sa corectam greselile gramaticale sau de exprimare ale celor care posteaza? ContSters259670 ContSters259670 Am intalnit de curand \\" adeverinta s-a expirat\\"....scris de un profesor care punea o intrebare in forum si nu era singura greseala. Mi se pare inadmisibil, ... (vezi toată discuția)