avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 147 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua,
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua,

Sunt gravidă cu o intreprindere individuala cu venit foarte mic,am fost la CAS si nu au vrut sa ma ia in evidență spunând ca legea s-a schimbat, vă rog mult daca mă puteti lamuri si pe mine cine are dreptate, pt.ca din notificarea care mi-au trimis ei reiese ca am dreptul!Vă mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: DianaConst. , utilizator 18:18, 3 Septembrie 2019
Mulțumesc pt raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exceptare contributii la sanatate Smarandache Smarandache Sunt in evidenta Programului Nat. de Sanatate (diabet) si conform art.154 lit. f din noul cod fiscal sunt exceptata de la plata contributiei pt. Sanatate. Am ... (vezi toată discuția)
Impozitare dobanda banca negru daniel negru daniel buna seara , am si eu o intrebare conform noului cod fiscal din 2016 daca o persoana are cont la banca si obtine dobanda si este persoana cu handicap grad ... (vezi toată discuția)
Cass - persoana cu venituri mici sau fara venituri cristian__2012 cristian__2012 Buna ziua, O persoana care nu are nici un fel de venit dar care are o suma de bani in banca pentru care primeste dobanda se considera ca are venituri ... (vezi toată discuția)