avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Am depus un memoriu la directia ficala
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Am depus un memoriu la directia ficala

Buna ziua am depus un memoriu la direcția fiscala sa venit nici un răspuns ce fac mai departe
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:52, 8 Septembrie 2019
1. Autoritățile și instituțiile publice sesizate au obligația sa comunice petitionarului, în termen de 30 de zile de la data înregistrării petitiei, răspunsul, indiferent dacă solutia este favorabila sau nefavorabila.

2. Orice persoană care se consideră vătămată într-un drept al său ori într-un interes legitim, de către o autoritate publică, prin nesoluționarea în termenul legal a unei cereri, se poate adresa instanței de contencios administrativ competente, recunoașterea dreptului pretins sau a interesului legitim și repararea pagubei ce i-a fost cauzată.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen de raspuns la o cerere Ilincaradu Ilincaradu Buna seara, Care este termenul de raspuns la o cerere, adresata via e-mail,unei facultati de stat? Ce se poate face in lipsa unui raspuns la cererea ... (vezi toată discuția)
Rezolvarea unei cereri la o institutie publica sorin33 sorin33 Am depus o cerere catre primarie,dar nu am primit rasuns nici dupa 30 de zile lucratoare cat este termenul legal de a primi un raspuns de la o institutie ... (vezi toată discuția)
Perioada de raspuns al unui functionar public primarie comunala b_mario77 b_mario77 Buna ziua! Am trimis n urma cu 30 zile pe adresa de mail a primariei comunale o cerere in vederea solutionarii si nu am primit nici un raspuns. Imi puteti ... (vezi toată discuția)