avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... planuri amplasament - arhiva
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

planuri amplasament - arhiva

Unde pot verifica daca anexele unei foste inteprinderi comuniste au fost trecute in planurile initiale de amplasament ale constructiei?
Daca in timp, trecand prin mai multi proprietari, anumite suprafete au fost pierdute in hartii (ele nemaifiind parte din amplasamentul curent inregistrat la Cadastru), ce posibilitati mai am sa intru in posesia acestor suprafete (ele fiind in toata perioada de la infiintare pana in prezent utilizate pentru deservirea inteprinderii dar neregasindu-se in proprietatea nimanui in prezent)
Ultima modificare: Miercuri, 4 Septembrie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic

Alte discuții în legătură

Cadastru Mihai Cretu Mihai Cretu Am cumparat un teren in 2005 in Bolintin Deal am obtinut intabularea cadastrul si am platit topograf pt. Ridicarea topografica . Apoi am obtinut apronarea de ... (vezi toată discuția)
Cadastrare teren forestier - probleme cu primaria stanescu2 stanescu2 Buna seara, In data de 15.12.2017 am primit pe adresa mea de domiciliu din Bucuresti o notificarea prin care mi se aducea la cunostinta faptul ca Primaria ... (vezi toată discuția)
Acte pentru casa construita fara autorizatie - cum o inregistres, pentru a putea face cadastru si intabulare pentru a vinde imobilul? atuxela atuxela Salut, In 1990 am cumparat un teren cu casa batraneasca 3 camere, specificanduse in actul de vanzare cum ca cladirea nu a fost contruita cu autorizatie. ... (vezi toată discuția)