Costinel Burca 
	    	Contabil

Costinel Burca 
	    	Contabil	    

giovanacluj 
	    	Utilizator

giovanacluj 
	    	Utilizator	    

Rodica Ciobanu 
	    	Avocat

Rodica Ciobanu 
	    	Avocat	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

Buna ziua
am auzit ca cetatenii germani de nationalitate romana pot divorta dupa legislatia romaneasca daca au fost casatoriti in romania. E adevarat? Aceasta inseamna ca sotul nu mai este obligat sa-i plateasca pensie de intretinere sotiei?Daca sotul a castigat mai mult cu firma lui, iar sotia doar a schimbat serviciile, mai mult a stat acasa, la partaj, sotul este obligat sa-i dea jumatate din tot ce a castigat in timpul casniciei? Am inteles ca divortul se pronunta in germania insa avocatul va trebui sa tina cont de legislatia romana.
Unde anume gasesc aceasta informatie?
Va multumesc anticipat.
~ final discuție ~
 liliana szilagy	                   

sunt intr-o mare dilema. am un client cu dubla cetatenie romana si germana. pana in luna februarie 2008, a locuit in germania. din luna aprilie 2008 a revenit ... (vezi toată discuția)
	                    liliana szilagy	                   

sunt intr-o mare dilema. am un client cu dubla cetatenie romana si germana. pana in luna februarie 2008, a locuit in germania. din luna aprilie 2008 a revenit ... (vezi toată discuția)

V	                   

Buna ziua!
Ma numesc Vali si as dori cateva informatii referitoare la  partajul bunurilor si datoriilor in caz de divort .Situatia mea este urmatoarea:
-sunt ... (vezi toată discuția)
	                    V	                   

Buna ziua!
Ma numesc Vali si as dori cateva informatii referitoare la  partajul bunurilor si datoriilor in caz de divort .Situatia mea este urmatoarea:
-sunt ... (vezi toată discuția)

IULIA-IULIA	                   

Dupa perioade lungi si chinuite de încercări de a salva căsnicia de dragul copilului vreau sa divortez de tatăl copilului meu care consuma droguri ( nu ... (vezi toată discuția)
	                    IULIA-IULIA	                   

Dupa perioade lungi si chinuite de încercări de a salva căsnicia de dragul copilului vreau sa divortez de tatăl copilului meu care consuma droguri ( nu ... (vezi toată discuția)