avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Sunt pârât într-un dosar de dezbatere a unei ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Sunt pârât într-un dosar de dezbatere a unei succesiuni. Reclamantul mi-a propus să încheiem o tranzacție la notar, se poate face asta fără a închide dosarul în instanță?

Buna seara,
Sunt pârât intr.un dosar de dezbatere a unei succesiuni. Reclamantul mi.a propus sa încheiem un act de tranzacție la notar prin care ne împărțim bunurile din masa succesorală și sa facem succesiunea acolo. Putem face succesiunea la notar , încheind acest act de tranzacție in prealabil, fara a închide dosarul din instanță?
Ultima modificare: Sâmbătă, 7 Septembrie 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Geanina DRIAN , Avocat 19:39, 5 Septembrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
odată dezbătută notarial succesiunea, dosarul din instanță va rămâne fără obiect.
Ultima modificare: Joi, 5 Septembrie 2019
Geanina DRIAN, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Continuare succesiune cu un alt notar public GherghinaP GherghinaP Buna ziua, O succesiune inceputa, urmare decesului ambilor parinti, la un noatar public si care a emis deja un certificat de calitate de unic mostenitor ... (vezi toată discuția)
Mama refuza refuza succesiunea dupa moartea tatalui Euionut123 Euionut123 Buna ziua! Tatal meu a decedat acum trei ani. Mai am o sora iar cu mama nu ma inteleg foarte bine. In urma cu putin timp am adus in discutie ca ar trebui sa ... (vezi toată discuția)
Mostenire,succesiune,partaj Gyna Gyna Buna ziua!Dupa decesul parintilor,doi frati raman cu 2 proprietati,la doua adrese diferite.Cei doi frati,s-au inteles sa ia fiecare cate o proprietate,dar pt. ... (vezi toată discuția)