avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Masina radiata fara acordul proprietarului
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Masina radiata fara acordul proprietarului

O sitiatie destul de ciudata !

Parintii detin o masina mai veche (nu circulau cu ea, doar plateau impotitul aferent), anu acesta au decis sa apeleze la programu rabla si sa isi cumapre alta.

Stupoare .... Masina apare radiata la cererea propritarului in sistem lucru ce nu este adevarat. Tatal meu nu a facut acest lucru.

A reusit sa ajunga la inmatriculari auto si cei de acolo au spus ca este o eroare, au reactivat masina ca fiind reinmatriculata, dar la Mediu in sistem apare ca reinmatriculata si pe acest motiv nu vor sa o accepte pt ca parintii sa primeasca tichetul rabla !

Ce se poate face in acest sens !

Mersi fain.
Ultima modificare: Joi, 5 Septembrie 2019
alabinas, utilizator

Alte discuții în legătură

Prostia timbrului de mediu Andrei Andrei Andrei Andrei Buna ziua. M-am lovit saptamanile trecute de o prostie legata de timbrul de mediu pe care doresc sa v-o-mpartasesc si dumneavoastra. Imi dau seama ca ... (vezi toată discuția)
Radierea unui vehicul mostenit in cazul programului rabla 2011 RBaceanu RBaceanu Buna ziua, sper sa pot fi suficient de explicita pentru a obtine un raspuns avizat cat mai clar: Sotul meu a murit in 2005, in urma decesului s-a facut ... (vezi toată discuția)
Dosar penal pentru conducerea unui autoturism neinmatriculat danyTDCI danyTDCI Buna ziua, As dori sa aflu daca cumva se mai poate prelungi dovada de circulatie emisa de politia rutiera ilfov pt o masina ... (vezi toată discuția)