avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... munca fara contract
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

munca fara contract

Stiind ca este angajatul unei firme( i se desfacuse contractul de munca fara a depune o demisie si fara a primi o decizie), o persoana a lucrat timp de un an si ceva , timp in care a semnat documente. Dandu-si demisia, cerand documente de la dosarul personal, afla de faptul ca a avut un contract desfacut, ca i s-a facut altul.....o nebunie,.......dar mai mult , ca a semnat acte in timpul cand nu a avut contract. ce trebuie facut?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:18, 19 Octombrie 2019
Poate proba toate acestea ?
cerand actele de la dosarul personal, a primit si o demisie pe care nu a semnat o el, este o semnatura pe care nu o recunoaste, deci el stia ca este angajat.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Posibil sa fie nevoie de o actiune in instanta si efectuarea unei expertize tehnice judiciare in specializarea grafologie.
Poate depune o plangere penala pentru fals.
Daca fac o sesizare catre ITM explicand toate neregulile, expertiza grafologica o cere ITM-ul sau trebuie sa deschid eu si actiune in instanta ?

Alte discuții în legătură

Inscrisuri fasificate adimanea adimanea Buna ziua. Am un litigiu cu un fost angajator. Acesta a depus ca probe state de plata si foi de prezenta care nu corespund cu realitatea. De exemplu la statele ... (vezi toată discuția)
Intampinare POPESCUANAOVIDIA POPESCUANAOVIDIA Daca am constatat ca intr-un dosar in care sunt citata ca parat s-a adus ca proba un document fals (care imi aduce atingere si prejudici de imagine atat mie ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, am avut un proces cu o firmă de transport la care ... Lucian Furdui Lucian Furdui Bună ziua, am avut un proces cu o firmă de transport la care lucram ca șofer și am plecat de la această firmă fără preaviz de 20 de zile pentru că nu ... (vezi toată discuția)