avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Intarziere depunere document ptr scutire impozit masina
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Intarziere depunere document ptr scutire impozit masina

Buna ziua,

Anul trecut am obtinut certificat de handicap pana la varsta de 18 ani pentru baietelul meu.

Dun pacate anul acesta am facut cerere pentru scutite impozit masina si am primit raspuns ca sunt scutit de anul acesta pana cand implineste fimiu 18 ani, acum are 8 ani, dar din cauza ca nu am depus de anul trecut am o restanta de 76 ron

I-am intrebat de ce nu mi se da un avertisment scris si sa anuleze acea suma , avand documentul care confirma continuitatea certificatului de handicap, iar responsabilul de la finante mi-a zis ca nu se poate.

Cum pot anula caea decizie, sa fac contestatie?

Alte discuții în legătură

Fetita mea împlinește 3 ani în iulie si are grad de handicap Bianca@ Bianca@ Bună ziua! Fetita mea împlinește 3 ani în iulie, are intoleranță la lactoza și este încadrată în grad de handicap, oare pe baza actelor necesare ... (vezi toată discuția)
Parcare pe loc handicap marian_65 marian_65 In 10 dec 2018 am mers la targul de craciun Craoiva unde am parct pe un loc inscriptonat persoane cu handicap ,eu avand un certificat de handicap ... (vezi toată discuția)
Scutire impozit auto reprezentant legal a unui minor morty morty Buna ziua, Va abordez cu o problema lagara de scutirea taxei auto. Am depus actele necesare pentru scutire printre care si certificatul de handicap gr. 1 a ... (vezi toată discuția)