avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1471 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Stiinte juridice
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Stiinte juridice

Buna seara,in sesiunea din octombrie o sa sustin examenul de traducere din limba spaniola pe domeniul stiinte juridice. M ati pudea indruma,va rog unde pot gasi texte pentru a le traduce? Am gasit pe site ul Ministerului Culturii un singur exemplu.
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Examen traducãtor - utilizarea dictionarelor bilingve tiparite si sugestii subiecte examen osieriuoana osieriuoana buna ziua! m-am hotarat de curand sa dau examenul de traducator engleza/italiana la MCC si multe informatii le-am gasit pe acest forum dar as avea o ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de traducator cristinalerch cristinalerch buna ziua am absolvit o scoala de administratie si finante in spania. diploma de absolvire a acestei scolii imi e de folos ca sa imi scot o autorizatie de ... (vezi toată discuția)
Certificat traducãtor - examen limba francezã ysaraisa ysaraisa Buna ziua, ma poate ajuta cineva cu exemple de subiecte pentru obtinerea certificatului de traducator autorizat in limba franceza? eu am obtinut DALF-ul ... (vezi toată discuția)