Deci ca să înțelegeți eu am venit la munca în Germania de 2 luni iar ea este în Germania de 1 an și jumătate. Și în tot acest timp cât ea a fost plecata majoritatea timpului copilul a petrecut cu mine. Ea a plecat în Germania după divorț și a venit de câteva ori în vacanta. Eu am stat cu copilul cel mai mult și când nu ea, nu are nici un sens sa vin aici și sa zic minciuni ca nu ma ajuta cu nimic. Copilul mi a zis ca nu vrea sa stea cu mama deoarece nu ii place acolo asta după ce a fost de 2 ori în vacanta la ea.
When a scris:
Din păcate în astfel de cazuri rezidenții trebuie educați sa facă acțiune de modificare e programului de legături dacă celalalt părinte dispare sa zicem un an. Iar judecătorii educați sa modifice programul în beneficiul copilului nu sa îl dea în bezna mintii.
Eu unul as face lege ca după 3 absente consecutive la programul de legături personale nerezidentul sa piardă programul inițial și automat, când începe sa se prezinte sa fie câteva ore sub supraveghere. Deși după mai mult de un an ar trebui decăzut din drepturi.