avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Vechime în muncă
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Vechime în muncă

Bună ziua, am făcut o cerere acum 15 luni pentru eliberarea unei adeverințe de vechime în muncă la arhiva firmei IDMS-Comautosport București, la care am lucrat cu mai mulți ani în urmă și nu mi s-a răspuns. Arhiva cuprinde mai multe firme iar la sediul ei se află și sediul firmei dar nu se poate lua legătura cu conducerea firmei. Am doar un număr de telefon de la firma de contabilitate care administrează contul firmei. Ce trebuie să fac ca să obțin o adeverință de vechime în muncă?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:22, 6 Martie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Depuneti o sesizare la ITM , la care atasati copia solicitarii dvs.
Bună ziua, am sunat la ITM și mi-au spus că ei nu se ocupă cu așa ceva și să caut adresa firmei la Registrul comerțului.

Cornel Vasile a scris:

Depuneti o sesizare la ITM , la care atasati copia solicitarii dvs.

Este vorba despre o sesizare si nu de eliberare a adeverintei , intrucat ITM-ul nu detine arhiva unitatilor de stat (foste /actuale).
Nu ați citit bine întrebarea mea, eu am făcut cerere pentru adeverință vechime în muncă la arhiva din ce a mai rămas din fosta IDMS/Comautosport București.

Cornel Vasile a scris:

Este vorba despre o sesizare si nu de eliberare a adeverintei , intrucat ITM-ul nu detine arhiva unitatilor de stat (foste /actuale).

Vi s-a dat un raspuns pertinent .... In cazul in care nu vi se elibereaza acea adeverinta ,puteti sesiza ITM-ul sau merge in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde pot gasi arhiva unei firme radiate clara - maria clara - maria Sotul meu a lucrat ca medic veterinar 2 ani de zile la firma RA- CARN SRL care a fost radiata la 04.02.2011 ca urmare a inchiderii procedurii falimentului; ma ... (vezi toată discuția)
Vechimea in cartea de munca Ionutz20mad Ionutz20mad Buna! Imi puteti spune va rog daca lucrand la o firma in trecut, fiind angajat cu contract de munca inregistrat la ITM nu am dus cartea de munca atunci la ei ... (vezi toată discuția)
Carte de munca MemaAurora MemaAurora Fostul patron refuza sa-mi dea cartea de munca. Nu răspunde la telefondul și nici la mesaje. (vezi toată discuția)