avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1425 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Loc de parcare de reședință
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Loc de parcare de reședință

Bună ziua.Domiciliez in București sect.6 ,am aplicat on-line ptr. un loc de parcare.Detin un certificat de handicap mediu și doresc să știu dacă am întâietate la un loc de parcare . Vă mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:44, 13 Septembrie 2019
Fiecare autoritate publica locala dispune reglementari speciale referitor la conditiile de atribuire locuri de parcare
Exista localitati unde primariile acorda facilitatea atribuirii gratis a locurilor de parcare pentru solicitantii persoane cu dizabilitati
In speta ,primaria sector 6 functie de reglementari daca detine vacante locuri de parcare ar trebui sa raspunda favorabil cererii dv
Succes !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Loc de parcare în fața blocului. Miliade Miliade M-am mutat acum un an într-un bloc unde locurile de parcare din fața blocului erau deja atribuite locatarilor și nu numai. Având mașină dar și un fiu cu ... (vezi toată discuția)
Loc parcare persoane cu dizabilitati vitan_diana vitan_diana Am obținut un loc de parcare in preajma domiciliului, marcat corespunzător, alaturi de o legitimație de indică faptul că locul cu numărul îmi aparțin. ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. suntem posesorii unui loc de parcare pentru persoane ... Alexandrusc Alexandrusc Buna ziua. Suntem posesorii unui loc de parcare pentru persoane cu handicap rezidential,,atribuit pentru numărul mașinii,cu legitimația aferentă. Acesta a ... (vezi toată discuția)