avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... alocatie pentru copii
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

alocatie pentru copii

buna locuiesc in italia impreuna cu sotia si copii as dori sa stiu dak lucrez cu contract determinat mai beneficiez de alocatie pentru copii si dak nu mai lucrez mai beneficiez va multumesc
Cel mai recent răspuns: MARGARETA STANCIU , Avocat 18:55, 29 Noiembrie 2009

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca si contract de colaborare? katanyc katanyc Buna ziua, Va rog sa ma ajutati. Curand o sa plec sa muncesc in Italia iar viitorul patron(italian) mi-a spus ca doreste sa lucrez acolo legal. Asta ... (vezi toată discuția)
Alocatie copii lucin3bunu lucin3bunu Buna. Ma numesc Luci si locuiesc in Danemarca de 2 ani impreuna cu sotia si cei doi copii si as dori daca beneficiez de alocatia copiiilor din Romania avand in ... (vezi toată discuția)
Somaj claux claux lucrez in italia cu contract de munca de 1 an, din 3 in 3 luni si din morive de crisa firma se reprofleaza as dori sa stiu dak beneficiez de somaj , am mai ... (vezi toată discuția)