avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Persoană nou angajata - când poate face ANAF poprire
Discuție deschisă în Executare silită

Persoană nou angajata - când poate face ANAF poprire

O persoană fizică autorizată are datorii la ANAF ( în fiecare an s-a făcut cate o poprire pe cont ), nefiind până acum și salariat. Aceasta persoana urmează să se angajeze cu contract de munca. Cât poate face ANAF poprire pe salariu și de când? Dacă salariul va fi virat în contul poprit se va mai face alta poprire ?
Mulțumesc anticipat pentru răspuns.
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 18:13, 15 Septembrie 2019
Nu este legal să se facă dublă poprire pe același tip de venit, dar practic se poate întâmpla. Va trebui să notificați ANAF-ul că reținerea lunară se face din contul bancar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dubla retinere din contul salarial ardeleans ardeleans Buna ziua Am sa explic pe scurt situatia in care am ajuns: Din cauza neplatii unui credit bancar drepturile mele salariale au ajuns executate prin poprire. ... (vezi toată discuția)
Proprire salariu softloom softloom Buna ziua. Imi puteti spune care este procedura in cazul unei propriri pe salariu? Cat la suta din salariu se ia si daca suma care se ia imi plateste din ... (vezi toată discuția)
Poprire cont de anaf si imposibilitate plata card credit feliciaND feliciaND Buna ziua, Am o poprire pe persoana fizica de la ANAF ca urmare a atragerii raspunderii solidare a asociatilor unei firme in insolventa. Ca urmare a ... (vezi toată discuția)