Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
s-a facut o procura specialapt d-na A sa vanda cui va crede de cuviinta si la pretul cel va socoti cel mai favorabil.Procura netransmisibila si pe termen nelimitat,incheiata cu 2 luni inaintea decesului surorii.Eu sunt nepoata de frate,tata,fratele doamnei nu a stiut nimic din toate astea,eu am aflat akm o luna.Si ceilalti mostenitori din partea domnului B au spus astazi sa intram la mostenire cu cota de 1/5 dar mie mi se pare ciudat...D-na a a obtinut certificatul de mostenitoare inaintea incheierii termenului prevazut de lege de 6 luni,mai precis cu 8 zile inainte si la un alt birou notarial din alt oras,dar sora d-nei A a decedat pe raza orasului nostru,deci se putea ff bine sa faca certificatul aici,dar exista riscul ca tatal meu sa afle tot...si din partea surorii au ramas banii dupa vanzarea casei plus un teren arabil de 5 ha.
s-a facut o procura specialapt d-na A sa vanda cui va crede de cuviinta si la pretul cel va socoti cel mai favorabil.Procura netransmisibila si pe termen nelimitat,incheiata cu 2 luni inaintea decesului surorii