avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Demisie scrisa de altcineva
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Demisie scrisa de altcineva

In urma unei demisii de care nu am stiut, scrisa de altcineva si pe care este o semnatura a mea, dar nu autentica mi s-a desfacut contractul de munca. Eu am lucrat in continuare, chiar am semnat multe documente . Ce fac? Anunt ITM-ul? ITM-ul va cere o expertiza grafologica?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:21, 16 Septembrie 2019
Nu ITM-ul va solicita asa ceva, ci dvs in urma unei plangeri penale pentru savarsirea infractiunii de fals sau in urma unei constestatii la decizia de incetare a c.i.m. .

Aveti dovada incetarii c.i.m. ?
Ultima modificare: Luni, 16 Septembrie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic
Da, exista o demisie de care nu am stiut si pe care am primit-o cand am cerut acte de la dosarul personal al salariatului, dar si aceasta decizie este in neregula deoarece acolo unde scrie ca am primit un exemplar si semnez, nu sunt autentice. Scrisul si semnatura mea sunt copiate de undeva. Mentionez ca multe documente pe care le-am primit de la dosarul personal au scrisul meu si semnatura, dar nu sunt autentice. multe dintre ele seamana ca doua picaturi de apa, literele sunt identice, se vede cu ochiul liber ca sunt aceleasi, deci copiate de undeva. Din punctul meu de vedere, de exemplu, nu se poate ca doua documente emise la interval de doi ani sa aiba acelasi scris, literele sa aiba aceiasi marime, aceiasi inclinatie, aceiasi forma, aceiasi distanta intre ele, aceleasi linii
Cand a incetat c.i.m. ?
La data de 30.08. 2017
Sunteti inca in termenul de contestare a deciziei de incetare a c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical prezentat dupa intrerupere contract cf. art. 81 alin.7 mcrisa mcrisa Buna ziua, in cursul zilei de ieri 30.05 am depus demisia la angajatorul meu, documentul fiind inregistrat in aceiasi zi. Astazi, 31.05 mi-a fost eliberat un ... (vezi toată discuția)
Decizie incetare cim m_3 m_3 Buna ziua. In urma cu aproximativ o luna am depus o cerere de demisie la firma de contabilitate cu care lucreaza angajatorul. Nici pana astazi angajatorul nu ... (vezi toată discuția)
Munca fara contract dorel13 dorel13 Stiind ca este angajatul unei firme( i se desfacuse contractul de munca fara a depune o demisie si fara a primi o decizie), o persoana a lucrat timp de un an ... (vezi toată discuția)