avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Autorizatie constructie/modernizare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Autorizatie constructie/modernizare

Pasii ce trebuie urmati dupa obtinerea autorizatiei de constructie chiar daca lucrarea in sine nu a inceput. Am autorizatia de modernizare a casei obtinuta de primarie,nu am inceput inca lucrarile din lipsa constructor, dar administratia fiscala ma someaza sa depun actele pentru intrare in legalitate. Mentionez ca este casa, proprietate mostenita si avem in proiectul de autorizatie o extindere cu mansardare. Va intreb daca acesta intrare in legalitate nu se face dupa receptia lucrarii?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: DrBalanMihai , utilizator 23:16, 16 Septembrie 2019
Si ce acte va cer?
Poate va cer Certificatul de mostenitor, daca casa nu este inregistrata la dumnealor si nu platiti taxele...
Casa este inrtegistarata, am platit impozitul aferent acestui an. Imi cer sa declar fiscal autorizatia de constructie. Am autorizatia emisa pe 19.07.2019 cu valabilitate 1 an, caut inca constructor,nu am demarat lucrarile. MULTUMESC
Si pe ce baza legala au motivat aceasta cerinta?
Daca nu au spus nimic...ii puteti intreba dvs., in scris, printr-o cerere inregistrata la secretariat/registratura.
Mulțumesc! Asta voi face mâine.

Ionut.ion a scris:

Si pe ce baza legala au motivat aceasta cerinta?
Daca nu au spus nimic...ii puteti intreba dvs., in scris, printr-o cerere inregistrata la secretariat/registratura.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizare pentru consolidare,extindere,masardare mariama mariama ce acte imi trebuie pentru a obtine certificatul de urbanism si autorizatia pentru consolidare, extinderea si masardarea unui imobil (vezi toată discuția)
Intabulare mansarda fara autorizatie, dar declarata la fisc.. smith123 smith123 Buna ziua, In anul 2013 am inceput constructia ununi minibloc (4 apartamente) P+2, autorizatia de constructie a fost emisa pentru P+2 dar si aceasta cu ... (vezi toată discuția)
Autorizatie constructie calin72 calin72 Buna Ziua, am si eu o intrebare si va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns. Am o casa la tara mostenire de la bunici(casa a fost construita din fostul ... (vezi toată discuția)